Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

SIDENBANDET

Jag har en stor bunt
med kärleksbrev
Ett stort rött
sidenband håller dem
tillsammans

Sidenbandet är
mjukt och
rent
Jag känner på det
med mina fingertoppar
Så mjukt
Så lent

Att dagdrömma har aldrig
varit min starkaste sida
Men nu har jag inte tid
för något annat
Jag är hos dej inom en
tusendels sekund
Jag var här, men nu é jag där

Sidenbandet är det som jag
färdas med
den farkost som driver mej fram
Fantasin gör det omöjliga möjligt
för mej
Utan den når jag aldrig min strand

Men plötsligt jag vaknar
ur drömmar och dus
Och sitter här åter med min
hemlighet
In kommer då drömmens realitet
mitt sidenband
och min verklighet




Fri vers av Stefan Viljehammar
Läst 166 gånger
Publicerad 2010-02-15 19:11



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Stefan Viljehammar
Stefan Viljehammar