Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

GLIMTAR

Jag tycker mej kunna skönja
en viss framtid
Inte en som bara räcker tills
bensinen é slut
eller pengarna
eller tills permanenten gått ur håret
Inte heller endast fram till
nästa vinter

Även fast min älskade rensar
mina topasvaxöron med Topsy
är framtiden viss
Och jag är viss om att
i evighetsperspektivet
så har jag en delaktighet i min
gudagivna framtid

Tack för att jag är en
del i själva skapelsen

Följ med
Kom så sticker vi
På med hjälmen
Spänn på dej bältet
Skorna
Hela rustningen
Kom så drar vi
Full fart rätt in i EVIGHETEN




Fri vers av Stefan Viljehammar
Läst 332 gånger
Publicerad 2010-02-15 19:19



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Stefan Viljehammar
Stefan Viljehammar