Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

MITT SENAST ALSTER

Detta
just det här är mitt absolut senaste påhitt
Inga stora ORD
eller pösiga
plufsiga ORD
Inte alls!

Vadå?
Vad jag skriver om?

Mjaaaaa
Om det mesta
om det bästa
och framförallt det ljuvligaste

Allsmäktig auktoritativ ingivelse
Om en skapandes drag
färg
lukt
och kärlek

Det här är mitt absolut senaste alster
Det är ett energialstrande alster
Elektriska urladdningar
Men framför allting annat
är det i alla fall
mitt senaste
Om inget annat inträffar




Fri vers av Stefan Viljehammar
Läst 358 gånger
Publicerad 2010-02-15 19:27



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Stefan Viljehammar
Stefan Viljehammar