Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

TACK OCH ÅTER TACK

Att DU var här
Idag
Hos mej
Det betyder så mycket

Jag har en respekt
som jag inte trodde
att jag hade
Eller ens kunde uttrycka
Saktmod
Ödmjukhet

Ingenting är vad det har varit




Fri vers av Stefan Viljehammar
Läst 213 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-02-15 19:35



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Stefan Viljehammar
Stefan Viljehammar