Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

VÄDJAN I STORM

Jag hör dig aldrig sjunga
Spelar mycket sällan
Om det sker
sker det bakom lyckta dörrar

Någon frågar mig
om du sjunger
eller spelar något
Jag insisterar på
grammofon

Din reaktion är
överväldigande
Bitterheten ett faktum
Jag svarade bara vad jag vet

I dina ögon är jag
kompost värd
En ljugare
En förrädare
En värd att förakta

Jag kunde ha sagt att
Du spelar
Men när?

Förlåt mig min
grovkornighet
Och mina icke så
omtänksamma kommentarer

Du vet
kärleken överskyler
mången missgärning

Du sårade, älska den dumme
Du förödmjukade, spotta ej
Undervisa mig inte i ledsenhet
Jag vill vara glad
som fallande fors om våren

Som orrar på hed
Som tranor som välkomnar
Jag vill fröjdas och jubla

Hjälp!!!




Fri vers av Stefan Viljehammar
Läst 187 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-02-15 19:50



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Stefan Viljehammar
Stefan Viljehammar