Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

För jag vet.

Jag tar varje steg,
försiktigt för att inte ramla.
Jag går rak i ryggen,
och med en säkerhet.
För jag vet att du ser mig.

Jag kan tala högt,
utan att tänka på vad dom tycker.
Säga alla starka orden,
och lita på vad jag tycker.
För jag vet att du ser mig.

Jag vet att du står bakom mig nu,
vet att jag inte behöver vara rädd mer.
För jag vet, att du finns där,
som ett säkerhetsnät, som fångar mig när jag faller.
Jag vet, att du alltid finns där.

Jag går med rak rygg,
och vågar säga vad jag tycker.
För jag vet att du aldrig viker från min sida.
För jag vet, du älskar mig.
Så som jag älskar dig.




Fri vers av nathan
Läst 205 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-02-15 20:33



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

nathan
nathan