Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ALMANACKA

Det var en gång en höna
som hette Alma.
Till påsk skulle Alma ha nack...
-Näääh!!

Vandrar du vid Sickla Strand
nere längs vattnet,
kommer du till en dunge
med almar.
Dessa trän i Nacka Kommun
kan kallas för alman...
-Näääh!!

Alla hjärtans dag
infaller
utfaller
avfaller
överfaller
bortfaller
falleralla
den 14:e
det har jag sett i nackande almen i Nacka.




Fri vers av Stefan Viljehammar
Läst 287 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-02-15 22:37



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Stefan Viljehammar
Stefan Viljehammar