Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

DET HÄNDER I KORTA SEKUNDER


Reflektioner
Det flimmrar till
Insikt kommer
ta det i flykten
annars borta

Dina mjuka händer
smekande
mitt sinne
så ögonblickligt
så värmande

Jag bärs av dom
i dom
i frammåt stupa sidoläge
botande

som i korta sekunder
det känns
men det är i pågående
sker hela tiden

Gudomligt
och primärt
i prioritet
hela tidens omfamnelse
hela tiden gryningsljust




Fri vers av Stefan Viljehammar
Läst 366 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-02-15 23:18



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Stefan Viljehammar
Stefan Viljehammar