Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ÅRETS FÖRSTA FLUGA

I eftermiddagssolens sken
igenom skitig ruta
bland stinkande pelargonior
du dansar mor rutans glas
Du vill ut
trots fem grader kallt

Släpper jag dig
då är du död om fem minuter

Jag är barmhärtig
du tycker jag är grym
Jag vägrar att gå
dig till viljes
Du är arg som ett bi
Jag står dig bi
av dig får jag tji

Då öppnar jag väl mitt fönster då.




Fri vers av Stefan Viljehammar
Läst 206 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-02-15 23:26



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Stefan Viljehammar
Stefan Viljehammar