Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

SVÄRDSSLUKARE (Circus Macabré)

Du skall göra ditt nummer
hålla oss i spänning
manegen vibrerar

Du börjar ditt nummer
vi börjar att skrika
manegens grus färgas rött

Du har gjort ditt nummer
makabert är det
manegens grus av tarmar flyta

Du gör aldrig ditt nummer mer
folket spyr i korus
manegen, ett måltidsbord
åt kanske Hanibal Lecter




Fri vers av Stefan Viljehammar
Läst 234 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-02-15 23:33



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Stefan Viljehammar
Stefan Viljehammar