Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

MÅSPARTAJ

En öde strand
Bara den lätt
rullande vågen
Tyst Tomt

Jag äter på mina drömmar
Jag tuggar frenetiskt
KRAS
KRAS
pålägg och allt

-Vad gör du?
-Du smular ju!

Plötsligt
Från ingenstans
Skränande å skriande
MÅSAR
MÅSAR
Och återigen MÅSAR

Vart kom dom ifrån?

Guano på min läckra
"Alias Smith & Jones"
Adrenalin
Oljud
Måsskit
allt i en enda röra

-Vart é min smörgås?
-HJÄLP!

Havet är upprört
och det é fest




Fri vers av Stefan Viljehammar
Läst 333 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-02-16 17:20



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Det måste ha varit en tv sandwich?
2010-02-16
  > Nästa text
< Föregående

Stefan Viljehammar
Stefan Viljehammar