Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

KINAROSEN

Onsdag eftermiddag
Jag sitter och begrundar
Begrundar lätt
Medans solen
som en sexti watts
volleyboll därutanför
försöker tränga igenom
grädden

Rosen
Kinarosen
är vissnad och ligger
på fönsterblecket
Så blir allas våra liv
tillsist
Pang-Bom så ligger man
bara där en dag
Och Eldbegängelsebyrån
har igen kammat hem
storkovan

Jag har en skönhet också
Hon sover där på soffan
just som volleybollen
ramlar ner på den andra
planhalvan
Då tränger en strimma ljus
igenom vispgrädden
och lyser på ditt röda hår
som breder ut sig på kudden
som är alldeles gul
av skymningsljus blyghet




Fri vers av Stefan Viljehammar
Läst 270 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-02-16 17:29



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Kinaros...Själva det uttrycket är mycket sensuellt och tjusigt.
2010-02-16
  > Nästa text
< Föregående

Stefan Viljehammar
Stefan Viljehammar