Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ÄR KÄRLEKEN SÅN?

"Än finns det hopp för den som tror"
Sån är kärleken

-Kan det va möjligt
att kärleken é sån?
-Hoppingivande?
-Trosstark?
-Barmhärtig?

-Kan det verkligen va möjligt?




Fri vers av Stefan Viljehammar
Läst 163 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-02-16 17:34



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Så beskrivs den i 1 Kor 13. Men det vill till att man befinner sig inom räckhåll för den. Massor av människor går evigt förlorade för att de medvetet distanserar sig.
2010-02-16
  > Nästa text
< Föregående

Stefan Viljehammar
Stefan Viljehammar