Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

PÅ LYKTKAFFÉ

Man skulle kunna citera
en sång om att gå på lyktkaffé
Det är trevligt gemyt
i gammal stadsdelshus
Värme i kylig februaridag
vi hygger oss på danskt manér

Tänk att en helt vanlig dag
kan bli så dramatisk
så oförutsägbar

På lyktkaffét utan kulörta lyktor
men med färgpalletts
kärleksgemenskap




Fri vers av Stefan Viljehammar
Läst 207 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-02-16 19:37



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Stefan Viljehammar
Stefan Viljehammar