Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

(Exempel På) MODERNA TIDER

Trådbusstrådar finns ej mer
i Stockholms innerstadskvarter
Klara revs, nu nytt komplext
beordrat av Hjalmar Mehr

Aspuddsbadet finns knappt mer
köppalats byggs överallt
trots färre arbetsföra
av rondeller hela Sverige ler.

SAAB é Spyker
Volvo Geely
Inte svenska?
No not really!
This is modern times, you see!




Fri vers av Stefan Viljehammar
Läst 271 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2010-02-16 20:18



Bookmark and Share


  Daniel_78 VIP
Och Moderna museet tar inträde :(
2010-02-16

  Larz Gustafsson VIP
"Moderna Tider" heter det i och för sig, men, men...
2010-02-16

  Larz Gustafsson VIP
Synd att de moderna tiderna inte alltid är lika bra som Gyllene Tiders album med samma titel.
2010-02-16
  > Nästa text
< Föregående

Stefan Viljehammar
Stefan Viljehammar