Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

SNÖSPÅR

Att komma utifrån in
från kylan in i farstun
Vintern under mina fötter
kommer utifrån in

Golvets snöspår blir
till sist en pöl
den kliver jag såklart på
blöt blir var tå
ja hela strumpan dryper

Från fars tun in i
farstun
kan vi leka
följa John




Fri vers av Stefan Viljehammar
Läst 208 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-02-16 20:34



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
"Simple Simon Says"
2010-02-16
  > Nästa text
< Föregående

Stefan Viljehammar
Stefan Viljehammar