Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

LYCKA

Om man strävar fram
och alltid skall ha lyckan
som sitt mål
Då blir besvikelsen som störst

Lyckan som ditt ledljus,
ledstjärnan på ditt himlafäste
Kan jag bara säga
det blir din mörkaste väg

Lyckan Lyckan Lycka
ett mantra i denna tid
ett avgudabeläte
blir förbannelse i ditt liv

Om du inte hela tiden strävar
efter lycka i ditt liv,
med jämnmod tar din dag
då får du lyckan att bli glad




Fri vers av Stefan Viljehammar
Läst 220 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2010-02-16 20:42



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Vissa av oss ska ju tydligen lida.
2010-02-16
  > Nästa text
< Föregående

Stefan Viljehammar
Stefan Viljehammar