Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

OLYCKA

Inte é det odumt
och inte é det så olyckligt
att vara glad

Ovanligt kanske
inte så oknappt oknäppt
ovårdat
ostädat
ovänligt
ovärderligt
osocialt
oromantisk olycka

Oluftade bromssystem
Ofantliga problem

Olyckskorpar, T-Dojepojkar
ej i palats men i skitig koja

Egopoeter, Blå Congopotäter
Peter som sängväter
Eldar Kalsaltpeter
Olycklig, kaxig
Läser Petter och hans getter

Olycka Olycka Oh lycka




Fri vers av Stefan Viljehammar
Läst 244 gånger
Publicerad 2010-02-16 20:51



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
"Cobra Rax" var det.
2010-02-16

  Larz Gustafsson VIP
Fyra, närmare bestämt.
Lundell nämner boken i någon låt.
Någon tidig.
"Jesse James", kanske.
2010-02-16
  > Nästa text
< Föregående

Stefan Viljehammar
Stefan Viljehammar