Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

minimalistisk period Bilden: Näcken av Ernst Josephsson 1882/3




konsthantverkare [komposition i musik]

~¤~

naturens verktyg
in naturalibus

kreativitet framsprungna idéer likt

vårflodens Näcken i bäckahästens strängaspelsskritt

handens rörelse
stråkens båge
jämte tankens
med ljudets hastighet
i vågor
sätts världen i rörelse

LPWJ 14/02/10




Fri vers (Modernistisk dikt) av L Patrik W Johansson VIP
Läst 739 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2010-02-16 21:21



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
Mycket starkt.
2010-02-18

  Ulf Lagerholm
"handens rörelse
stråkens båge
jämte tankens
med ljudets hastighet
i vågor
sätts världen i rörelse"


är ju sex osedvanligt starka rader
stort tack!
2010-02-17

  Jan Simonsson
Känner polskan i de avslutande raderna.
2010-02-16

  thyra
Fint!
2010-02-16
  > Nästa text
< Föregående

L Patrik W Johansson
L Patrik W Johansson VIP