Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

die anderen menschen


de spatserar om dagarna
oftast skiner solen
fastän snön är grå
vissa håller med ena handen
andra stadigt fast


hon väljer vita krukor
till sina tomma fönster
han tänder ljus och
tror att allt blir bra

om söndagarna
alltid söndagarna
det finns något
som måste dämpas
därför går de ut
kanske förvillar de bort

alla fel
alla dumma
brister
snart är det måndag


om vi manglar
alla lakan
om vi viker
snyggt

detta sköljmedel!
luktar fantastiskt


istappsmännen
likt apor klänger de
på alla tak och plåten
är den inte hal!
de reser i lianer
någon kanske halkar
jag är vresig mot dem
hur som helst.


isen ligger tjock
på götgatsbacken
på centralen t
går någon av
på mitten


jag känner mig
som en fallfrukt
kära fruktoman
jag är gratis.


hon ler fint på bild
är trevlig och grann
när jag bestämmer
efter arbetet
lejer hon indianer
till att skjuta på mig
aj så ont det gör!


hon ser så ledsen ut
sedan mamma dog
och hon är ung
och hon är ung
och isen smälter
till våren.








Fri vers av Elin Katten Lo VIP
Läst 237 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2010-02-16 21:40



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Elin Katten Lo
Elin Katten Lo VIP