Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vinden bär min framtid


Jag bär en svart klänning och jag är här
Utan sällskap

Men i min ensamhet
Bor ingen sorg

En ny resa är påbörjad

Vilar i citronträdets skugga

Havet är nära
Lindrar min längtan

Livets andetag omsluter mig
Jag önskar inget mer än det här

En vidsträckt stillhet

Vinden bär min framtid




Fri vers av Aquila
Läst 474 gånger och applåderad av 15 personer
Publicerad 2010-02-16 22:00



Bookmark and Share


  Ninananonia VIP
Ja som en vind svävar du in i framtiden :)
Applåd! :)
2011-01-14

  swimsus@gmail.com
En drömsk dikt om hopp utan gräns.
2010-12-09

  Lars E Jönsson
Vackert
2010-11-20

  Patricia L. Mellin
Styrka!
2010-05-21

  LassO
skön text
2010-03-12

  the apache kid VIP
on eagles wings
2010-02-16
  > Nästa text
< Föregående

Aquila
Aquila