Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Som ett virus

Det är som ett virus som
lägger sig precis innanför huden.
Som ett zombievirus som tar över ens hjärna.
Det förlamar din kropp,
och får dina knän att skaka.

Du kan inte längre kontrollera dig,
inte dina tankar, inte dina ord.
Du får svårt att fokusera,
kan inte koncentrera dig.
Du känner något spridas från din hjärna under huden.

Men viruset är som cancer,
det finns ingen bot.
Det tar sig in i ditt nervsystem
och förlamar din kropp.

Men dom beskriver det som något underbart,
något fantastiskt.
Dom kallar detta virus, denna sjukdom, ”kärlek”.




Fri vers av nathan
Läst 198 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-02-16 22:26



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

nathan
nathan