Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mina armar värker efter dig

 

 

 

jag drömde en dröm
om dig inatt igen
du låg i mina armar och spred värme
i mitt kalla hjärta
nu är jag vaken och ensam
och min famn
värker efter att få hålla om dig på riktigt
men du är utom räckhåll
i armarna på någon annan
och det gör så väldigt ont
att veta om

 

 

 

 




Fri vers av Nicklas VIP
Läst 718 gånger och applåderad av 28 personer
Publicerad 2010-02-17 03:51



Bookmark and Share


    Ängel84
Smärtsam och fruktansvärt vacker på en och samma gång. Bra gjort!!
2010-02-18

  ramlar
käre tid så ont detta gör. och så himla bra du har fångat det. makalöst bra faktiskt.
2010-02-17

  karenina VIP
kommer nära och gör ont. såna tankegångar omöjliggör sömn
2010-02-17

  Missi VIP
Åh Nicklas Nicklas, du har verkligen förmågan att vrida om kniven i hjärtat på dina läsare (nu lät det där kanske inte bra, men det är ren skicklighet att åstadkomma!)
Du vet var jag finns om du vill prata.
Kram
2010-02-17

  Nina Nightwish
Aj den känns.. bra skrivet!
2010-02-17

  kärleks ängel
vacker men smärtsamt och stor längtan!
2010-02-17

  Emme VIP
Smärtsamt, berörande och fint skrivet..
2010-02-17

  Uppfångad
Tidpunkten gör mycket, jag är också vaken

Bra skrivet, bra upplagt

Det känns
2010-02-17
  > Nästa text
< Föregående

Nicklas VIP