Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

jag drömmer om en båt utan segel

båt utan segel
på speglblankt hav
rymt ur ilsken storm

jag drömmer om en båt utan segel
om en trasig båt
med förlorade åror

jag drömmer
om en båt som saknar hamnen
med hål i botten
och utan mast

en båt i stormens grepp
som söker
en punkt i perferin

mitt i kaos
i nattens bäcksvarta
med förlorade åror
och iskall vind

känner jag din hand
mot min rosiga kind

 




Fri vers (Fri form) av ~~*MariamAurore*~~
Läst 225 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-02-17 05:12



Bookmark and Share


  walborg
En fin dikt om tillitslängtan.
2010-02-17
  > Nästa text
< Föregående

~~*MariamAurore*~~
~~*MariamAurore*~~