Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

KAOS

Vem är jag
som får allt i min väg
att bli till flisor?
Mitt barn skriker
sig röd i min famn
Djur flyr
Alla vill bort
Kvar blir bara
ynklighet
Vidder
Öde stränder
Ibland kaos
Kaos som i myrstack

Till och med myrstacken
har mer ordning
än spåren jag lämnar

Det ser kaotiskt ut
i myrstacken fast där
råder ordning
Precis så är det ordnat

Ordningen är att jag
skapar kaos




Fri vers av Stefan Viljehammar
Läst 213 gånger
Publicerad 2010-02-17 17:52



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Själv är jag som kung Midas fast tvärtom: Allt jag tar i blir bajs.
2010-02-17

  Uppfångad
Myrstacken var en glasklar liknelse, jag fattade direkt

bra skrivet!
2010-02-17
  > Nästa text
< Föregående

Stefan Viljehammar
Stefan Viljehammar