Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

INDIGO

Jag har alltid gillat
regnbågen
Dendär sensuella böjen
Start...
...Åhej!
Iväg upp i det svarta molnet
en vid och vacker böj
Och så ner
ner
ner
och där
just där vid nedslagsplatsen
skall enligt traditionen
stå en kittel fylld med
pengar

Regnbågen har
många färger
Den härligaste
och friskaste av dem alla
är indigo
Indigo är favoriten

Förresten så var det
något i förra tvätten som
färgade av sig
Nu går alla mina kalsonger i indigo




Fri vers av Stefan Viljehammar
Läst 200 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-02-17 18:13



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Cornelis gillade en halv böj...och vi vet ju hur det gick.
Rainbow var bra.
Hoppsan...Tappade jag konceptet nu?
Sådant händer även i de bästa familjer...
Nåja, regnbågen är ju tecknet på Guds förbund med Noa.
2010-02-17
  > Nästa text
< Föregående

Stefan Viljehammar
Stefan Viljehammar