Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ett avslutat kapitel

Pågående
Underbart
Levande
Lätt

Skamlöst
Sorglöst
Smek
Skratt


En klump i bröstet

Satte skrattet i halsen

Dina smekningar saknar liv

Jag skäms över hur svårt och sorgligt allt känns....




Det kan inte vara annat än ett avslutat kapitel....




Fri vers av kimaira
Läst 181 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-02-17 18:26



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

kimaira
kimaira