Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Utsträckt förundran

Jag undrar om det är värt att veta varför
jorden vrider sina vidriga taggar utåt
som sylvassa taggar som sågar sig igenom
våra utsträckta händer

Händer utsträckta av förundran
varför alla människor, individer med olika funderingar och idéer
måste leva efter uråldiga klichéer ?

(1998)




Fri vers av kimaira
Läst 164 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-02-17 18:50



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

kimaira
kimaira