Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Lite mer om pappavåndan.


JÄMSTÄLLDHET ANNO '87

Vi har levt upp till
det som jämställdheten
kräver
Att tvättstugan
är nu mitt revir
Kvinnor hava ej tillträde
Jag vet skillnad på det
som är FINT
KULÖRT
å VITT

Jag driver min
tvättmonarki med järnhand
Det krävs visum...
just det
Förresten...
igår införde jag
visumtvång
för allt feminint
i min tvättstuga
På min tvättid

Fast när jag ser
dom senapsgult
nedsolkade barnbyxorna
smälter jag
och undrar om inte
du älskling kan ge mej
en hjälpande hand

-Snälla?




Fri vers av Stefan Viljehammar
Läst 206 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-02-17 18:56



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Svettstugan. Usch.
Så jämställd blir jag aldrig.
2010-02-17
  > Nästa text
< Föregående

Stefan Viljehammar
Stefan Viljehammar