Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Barnavåndan fortsätter och pågick länge...


NÄR LITEN BLIR STOR

Ni ligger bara där
och myser
Fnissar åt allt och alla
Du ligger där i trygg
varm
duntäcksvarm myspys
Friskt språkande på obegriplig
finska
Och hon där
Marvinskurrande
snuttande på nappen
Ovetandes om livets fasor
och krokben
och raka högrar

Men hon
hon med nappen
hon bryr sig inte
Hon är en glädjetjusare
en mjölkdriven bajsapparat
Full av iver
Nyfikenhet
Besviken på att vi kaktustaggiga karlar
inte kan möta ens det enklaste behov
utan en massa gummituttsförsedda
plastflaskor

Men ack så fel
För vad vore livet utan Pappa?
Se efter själv så får du se!




Fri vers av Stefan Viljehammar
Läst 215 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-02-17 19:07



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
"Daddy, come home" (J Lennon)
2010-02-17
  > Nästa text
< Föregående

Stefan Viljehammar
Stefan Viljehammar