Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Herr Fantastisk

Titta, där går han!
Sköna Herr Fantastisk
Flicka, du får han
Den sexigt mystiske
Han är din om du blir min

Titta, där står han!
Vackra Herr Fantasi
Han är din stora dröm
som står där helt naken
Naken inför sanningen
fantastisk fantasi

Hemligheten stannar, stopp
mellan dig och mig
Det är bara vi som vet
hur slutet kommer bli

Titta där går han!
Sköna Herr fantastisk
Han är till för att hjälpa oss flickor i nöd
Han är våra vildaste drömmar,
vår vildaste man
Han hjälper oss hoppa
rakt in i vår död




Fri vers av C.D.A.H
Läst 167 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-02-17 20:18



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

C.D.A.H
C.D.A.H