Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

i stormens öga




kanske att gå
på vattnet, utan fötter
att dras ned eller flyta

kanske att flyga
utan vingar, avhuggna vid skulderbladen
ligger i vila under revbenen, fälls ut vid storm

kanske att ha armbågar två stycken
och att använda dem






Fri vers av Turid
Läst 375 gånger
Publicerad 2004-06-27 14:13



Bookmark and Share


    Göte Holmlund
jag har suttit i stormens öga det var en hemsk situation..jag var räddare än de jag tittade ut på
2006-08-03
  > Nästa text
< Föregående

Turid
Turid