Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Precis som jag


När du saknar mig ibland

Jag har aldrig varit i underläge
Jag har aldrig varit rädd för att bli krossad
Jag har aldrig varit den stabila
När det gäller kärlek
Men det var då

Jag ser mitt beteende i dig
I de rädda känslorna
I mycket känslor
I ett förvirrat hjärta
Ett rädd hjärta
Ett steg framåt
Ett steg bakåt

Jag ser mig
Nu
Lugn i vad jag vill
Rädd i vad du gör
I mitt försök till att bygga en bubbla
Med dina ord som jag inte kan stoppa
De går rakt
igenom

Jag vill säga
att det är lättare att vara du
För du vet att du kan se mig när du tar ditt steg fram
Jag är den som blir lycklig när du tar min hand
Men också den som blir lämnad kvar
När du tar ett steg tillbaka

Det är svårare att vara du
För det är läskigt att inte veta vart man ska gå
Det är jobbigt att komma bort i sitt eget hjärta

Och du kommer backa igen
Jag vet
För jag har backat
Har dansat en dans med min hjärna och mitt hjärta
Det är framåt och bakåt
Man blir yr
Men jag står stilla nu

Och kanske
Så väntar jag
Tills du hittat stabila avtryck
För dina fötter att vila
När du är trött på att dansa

Ser dig
Precis som jag




Fri vers av Pyrén
Läst 357 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2010-02-18 02:16



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Det är alldeles för lätt att komma bort i sitt hjärta... Och i andras med.
2010-02-18

    Nicklas VIP
Känns som en sång om förvirrade hjärtan. Att inte riktigt veta säkert vad man känner. Att vela fram och tillbaka...

Det är jobbigt.

Som sagt, jag hoppas att ni finner rätt takt, varandras rytm, i eran kärleksdans!
2010-02-18

  Niclas Petersson VIP
Svåra steg i kärleksdans. Fint skrivet...
2010-02-18
  > Nästa text
< Föregående

Pyrén
Pyrén