Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

nattens resor

jag tar dig genom nattens resor
spår efter spår
som ännu inte blivit ett med stigen
vi skall pränta nya

vi skall möta vägar
som ingen mött
vi skall se på morgonen
med andra ögon

jag tar dig genom nattens tempel
ett efter ett skall
vi kunna varje sten på
varje ton som fastnade
i muren mellan då och nu

vi skall möta
nattens ansikten
ett efter ett skall vi läsa dess
drag
som vi lärde oss tyda
ordet

vi skall se med vishetens ögon
höra med hjärtats rytm
jag tar dig genom natten
spår efter spår
skall vi lära oss tyda
det osedda landet
i aftons rodnad

 




Fri vers (Fri form) av ~~*MariamAurore*~~
Läst 239 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-02-18 03:55



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Wow! Vilken härlig resa du beskriver här!!
Underbar!
2010-02-18
  > Nästa text
< Föregående

~~*MariamAurore*~~
~~*MariamAurore*~~