Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ur min bok som är färdigtryckt idag! Jubel och sång!

Läs mer på http://vanmakten.se




Den förlorade dottern

 

Som jag grät när han sa till mig

att det var okej

 

att jag fick vara hemma

hemma hos dig

att inte längre behöva

klippa och fly

klippa och fly

 

att det som är mitt ursprung

också får bli mitt mål

 

den mörke ängeln sade:

- lämna bort

  förskjut

  förkasta

 

i eoner av saknad trodde jag hans ord

- stå stark

  stå ensam

  vänd bort

 

Du öppnade dina armar

 

Jag sa:

- Jag är inte den som lämnade dig

  Jag är en annan nu

 

- Min kära dotter, sa du

 

  Du är i allra högsta grad den som kommer hem 




Fri vers (Prosapoesi) av Hannadraken
Läst 214 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2010-02-18 10:13



Bookmark and Share


  walborg
Fint om ett möte till sist.
2010-02-18
  > Nästa text
< Föregående

Hannadraken
Hannadraken