Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ack du bitterljuva ragg, res dig ur min säng och vänd dig aldrig om.

Berg och dal bana
upp och ned
fram och tillbaka
finns inget slut
Evigheten är skrämmande.

Jag är trött på
kärleken.
Den sliter hål i själen,
slänger ens livlösa
kropp i papperskorgen.
Man kan inget göra.
Låt mig slippa.

Stäng av radion,
den ljuger.
Radiopratarna,
Artisterna,
Reklamen,
ALLA ljuger.
Musiken ljuger.
Jag som brukade
säga att musik var det
renaste som fanns.


Glittermani med en gnutta rosa.
Ge mig Absolut Vodka och ett
one night stand, så är jag
nöjd.
Riktig kärlek finns inte på
riktigt.


7årig flicka med prinsessklänning
och långt blont hår.
Ser på Disneyfilmer och drömmer
om sin prins.
Utan att veta att han inte kommer.

15årig flicka med svartsminkning och nitskärp,
tror sig ha funnit honom, han, den rätta.
Så fel man kan ha.

16 årig flicka med glittrig klänning
och rosa läppstift.
Hittade sin drömPRINSESSA, men fick
hjärtat krossat.


Kärlek finns inte.
Det är ett påhitt av människor
med löjliga drömmar.

Jag ska ut och ragga i helgen.




Fri vers (Fri form) av Suicide
Läst 441 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2010-02-18 13:26



Bookmark and Share


  kråkan VIP
strålande:)
2010-03-11

  C.Degerfeldt
mycket trevlig dikt, gillas!
2010-02-21

  anita VIP
Vilken härlig avslutning på den mycket bra dikt.
2010-02-18

  Paulus Johannes Allaverdi
Vilken härlig avslutning, helt ofattbar övertoning - strålande!
2010-02-18
  > Nästa text
< Föregående

Suicide