Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Till ALLA trångsynta, egoistiska idioter som finns exakt ÖVERALLT! Känn Dig PRICKAD!


Okunnighet





Okunnighet är den förbannelse som legat över människan längst.

Okunnighet är en sjukdom som sammanlagt dödat fler än alla sjukdommar sammanlagt.

Okunnighet är dödligare än ormens gift, speciellt i fel händer.




Fri vers av Sikska
Läst 314 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2010-02-18 15:40



Bookmark and Share


    ej medlem längre
AMEN!:)
2010-02-20

  mare VIP
Applåder !!
2010-02-20

  Eduardo
bra där!
2010-02-18

  Mr Lindemann VIP
Då alltet skaver mot min hud
och då kosmos trilskar likt
en treåring
när jag in varats andetag i
vårens början
och förblir okunnig
2010-02-18
  > Nästa text
< Föregående

Sikska
Sikska