Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Senlördagkväll med dig.




antikvariat.akvarium.

akvavit.akvarell.

regnbågsforell.

senlördagkväll.




Fri vers av Elinn
Läst 412 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2010-02-18 16:11



Bookmark and Share


  Lili Samuelsson VIP
gillar rytmen, rimmen, det korta täta
snyggt
2010-02-18
  > Nästa text
< Föregående

Elinn
Elinn