Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bortom.


Där.

Bortom barikaderna.

Bakom fasaderna.

Där.
Bor.
Du.


Jag skulle kunna bli till en svala och sväva iväg till dig.
Kanske en varm vårdag, för att smeka din kind.
(Smeka din kind.)

Jag skulle fylla dig som en luftballong med mina ord.
Och du skulle sväva
tilllbaks hem
till mig.


Men där.

Bortom barikaderna.

Bakom fasaderna.

Det är för långt bort.


Och jag
hittar inte

dit.

Till dig.




Fri vers av Elinn
Läst 489 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2010-02-23 13:28



Bookmark and Share


  coleve
fint:)
2010-03-27
  > Nästa text
< Föregående

Elinn
Elinn