Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

365 sidor kärlek.



I bokhyllan står hon och väntar.

Väntar på att bli vald.


Och du smeker över hennes bokrygg.

Begrundar.


Du blöter pekfingret och

berör boksidorna


som om det var

den

sista

boken

du

läste.




Fri vers av Elinn
Läst 672 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2010-03-02 20:54



Bookmark and Share


    Herr Ångest
precis så kan det kännas.. :)
2011-07-15

  jonke
subtilt å nära / bra
2010-04-18

  coleve
vad fint:)
2010-03-27
  > Nästa text
< Föregående

Elinn
Elinn