Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

det är nog så, att det man väntar på, dyker upp så småningom

Transparens.

Ett vitt täcke som rycks från mina fötter och
lämnar fötterna
kyliga och nakna.

Spretiga och bleka tår söker marken,
som spretiga trädkronor söker ljuset.

Trädkronorna söker solen.
Blickarna söker solen.


Bakom lång lugg
sneglar jag åter igen mot marken.

Tårna söker marken.
Blicken söker marken.


Ge mig det vita täcket igen.
Ge mig sovmorgon.

Våren vräker sig över mig och
våldtar mig.




Fri vers av Elinn
Läst 478 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2011-03-16 22:19



Bookmark and Share


    kivu
Vackert. Litet som desperation och förtröstan på samma gång.
2011-04-11
  > Nästa text
< Föregående

Elinn
Elinn