Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mormor.


Gråter du när ingen ser?



När du somnar

framför TV:n,

drömmer du om honom då?



Han

med

det lockiga silverhåret.



I ditt ansikte

finns fina linjer.

Som lyckospår

av alla era år.


I dina ögon en saknad.


Mormor.
Ingen kan ersätta.

Men låt mig vara
en kort ljusglimt
av lycka.

För dig.




Fri vers av Elinn
Läst 983 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-02-24 19:47



Bookmark and Share


  Jonas S. Lundström
Den gick rakt genom muren och berörde starkt.
2010-02-24

  coleve
fint skrivet:)
2010-02-24
  > Nästa text
< Föregående

Elinn
Elinn