Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Att möta någon med ett generöst hjärta.


Ta med mig in i Sherwoodskogen


Han.
En Robin Hood i natten.
Redo att plundra mig på mitt hjärta.

Jag.
En Marion med tårar, virade som ett
pärlband runt min bleka hals.


Han befaller mig:

"Ta från ditt rika hjärta. Ge till mitt fattiga."


Jag viskar:

"Låt oss. oss. oss.

Låt oss rymma iväg mellan grå, talande trädstammar."




Fri vers av Elinn
Läst 430 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-02-19 19:17



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Elinn
Elinn