Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
hur våren sätter oss människor i ett helt nytt ljus.


Nymf och kentaur i vårsolen.



Våren vräker ur sig sina
vackra vanföreställningar
om vanligt vardagligt folk.

Under den värmande globen
förvandlas vi då alla till
nymfer och kentaurer.

Som sagoväsen...
Svepandes och sjungandes fram längs
asfaltsängar och kullerstenssnår.

Som sagoväsen med fladdrande läppar
och guld i vårt hår.




Fri vers av Elinn
Läst 604 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2010-04-13 21:52



Bookmark and Share


  Bobby
Underbar.
Orden, bokstäverna, alliterationerna...
2010-09-05
  > Nästa text
< Föregående

Elinn
Elinn