Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

lejonet ryter och mörkret darrar


lejonet vaknar
sträcker på sig
spänner muskler
till språng

glittrande kaskader
i kvällssolen

håret fladdrar
i vinden

fanfarer smattrar
basuner dånar
och jorden vaknar

lik en pil
från spänd båge
med målet i sikte

lik en blixt
lyser upp himlen
från väster till öster

din ankomst
och dina fötter
din muns anda

en låga
och fienden

finns ej mer

vi faller på knä
vi gråter
det är dig vi har korsfäst
dig vår räddare

vi ser upp till dig
vi jublar
hänförda


det är dig vi väntat på
under sömnlösa nätter
tyngda av mörkret

fastän vi inte visste
inte visste vi

din skönhet
din styrka
din kärlek

inte visste vi
men nu

ser vi




Fri vers av rebecca d
Läst 367 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2010-02-18 19:29



Bookmark and Share


  Rachel Roth
jag tycker också att den är fin!
2010-02-19

    Mejja
Tycker om!
Stark.
2010-02-18

  Bibbi VIP
Ett stort grattis till placeringen!
2010-02-18

    ej medlem längre
mycket fin!
2010-02-18

  Bibbi VIP
Helt suverän!

Applåd och bokmärke.
2010-02-18

  sellout
åh..fin
2010-02-18

  Larz Gustafsson VIP
Underbart!
Majestätiskt!
Mmmmm....Maranata!
2010-02-18
  > Nästa text
< Föregående

rebecca d
rebecca d