Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Dansk saga tar slut

I slutet när jag inte kunde andas
så viskade jag farväl
höll andan
och gick min väg
tillbaka till att älska mig
med leendet som jag förtjänade
men luften var ändå tom
och äventyret saknade mig
vitröd bänk
där vi satt
blågula ögon
får skylla sig själv
misstaget är deras
det vackra ska med mig följa
nu viskar jag farväl
vänder aldrig om
läser denna sagan
för en sista gång




Fri vers av poetlinan
Läst 173 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-02-18 21:20



Bookmark and Share


  ~Leonardo~
En go saga det är, ett bra avslut,
2010-02-20
  > Nästa text
< Föregående

poetlinan
poetlinan