Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

KVINNOMONOPOL

Lystring!
Hör upp!
Ni kvinnor!
Ja, inte bara du där
utan alla ni,
ja, just det, Ni!

Tror Ni att Ni har
monopol på det där?
Ni säger att Vi, karlar
är sådär
Precis varenda en
Vi kan det här nu, säger Ni

Till Helvetet med alla dessa tankar,
kasta dit dom om Ni törs

För i alla fall är Ni
o'nobla kvinnor...
(Äh, bort med alla floskler förresten)
Kärringar, that's right, kärringar
Bara såna där
kvinnosakskvinnokärringar
Grupp åtta kärringar
Ducks liksom
Pladderankor
Eller hur? Jasså inte det?
Och det ska vi...jag menar Vi tro på?

Men som jag sa
Dessa tankar hör till
den brinnande sjön

Vi karlar är inte endast
Don Juanner
det finns grupperingar
Såna som vill sånt
Jag vet min sak
-Japp, that's true
jag håller mej till
min äkta hälft

Men jag kan lyssna
till andra
Uppskatta
Tycka Dom är trevliga
fina människor
Kvinnor som män

-Ja faktiskt

Men alla är inte så heller
Det finns Dom som vill krig
Ja, kniven i mellan skulderbladen
-På'na bara, ge'na ett hugg.......Dööööööööö!




Fri vers av Stefan Viljehammar
Läst 183 gånger
Publicerad 2010-02-18 23:54



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Feminazismen är vidrig. Ett kräkmedel.
2010-02-19
  > Nästa text
< Föregående

Stefan Viljehammar
Stefan Viljehammar