Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Senryu ~ Martin Brodeur

~*~

likt en boks handlings
alla vändningar läser
målvakten puckens

LPWJ 19/02/10




Bunden vers (Haiku) av L Patrik W Johansson VIP
Läst 413 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2010-02-19 05:13



Bookmark and Share


  L Patrik W Johansson VIP
Jag har en röd New Jersey-jersey med nuffra 30 och hans namn på inköpt cirkus 5 år sedan

det är väl så mycket sportfåne jag någonsin blir, son till en fotbollsspelare ute på landsbygd...

=)

Be well,
LPatrikWJ
2010-02-22

  Gunwale VIP
Just det - dom läser och läser! Snyggt formulerat!
2010-02-22
  > Nästa text
< Föregående

L Patrik W Johansson
L Patrik W Johansson VIP