Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ögon läser dig

och ska vi
läsa dina ögons
sakta

den här dansen
tillhör ändå
inte oss

och din ögon
är dina tankar

en sista minut
betänker jag
att ensamheten

vem är du
vem är jag

ensamheten har sitt pris
och längtan efter tvåsamhet
skapar tveksamhet




Fri vers av virre
Läst 286 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-02-19 11:03



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

virre