Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

och du är så långt borta bredvid mig

 

kalla dagar

veckor månader

du är så långt borta bredvid mig

isen lägger sig längs åkanten

och mittfåran krymper för var dag

 

vi når inte längre rinnande vatten

 

 

 




Fri vers av Rosmarin
Läst 228 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-02-19 12:15



Bookmark and Share


  Jojo
ingen angenäm is du beskriver här
2010-03-03

    ej medlem längre
Tyckte om den här, även om den är sorglig. Särskilt sista meningen fastnar.
2010-02-27
  > Nästa text
< Föregående

Rosmarin
Rosmarin